Jag är väldig dyster 'at the moment'. Vädret är dystert precis som jag eller man kan säga att det är det som gör mig dyster. Jag har inga pengar så jag kan inte köpa något. Jag är trött på att göra det andra vill .. vill göra något som jag vill göra. Jag är trött på att vänta på kärlek ska komma och det känns som att jag aldrig kommer att få uppleva den heller. Jag vill bort i från Sverige .. till ett varmare land och få vila upp mig men det har jag inte råd med så det kan jag inte göra. Jag kommer att stanna här och jobba medans resten av familjen jag bor med ska fara på semester. Ibland svänger mitt humör som bara den och det här kan vara ett sånt tillfälle.

Det som står här förklarar nog en del om hur jag kan mår ibland fast inte alltid. Det som gör mig glad är solsken , bad , lugn, att inte behöva stressa, att få känna något men jag känner inte så mycket nu för tillfället. Men det finns en sak till som gör mig på bättre humör och det är MUSIK. Disney låtar gör mig särskilt på bra humör eftersom det påminner mig om hur jag alltid har tyckt om disneys klassika filmer. inte alla filmer som görs via datorn utan med hjälp av att rita. Snövit till exempel var den  första tecknade lång filmen som man gjorde med hjälp av händerna genom att måla och rita. Nu är den animerade konsten omgjord till teknik inom datorer. Visst finns det några bra filmer nu men ingen kan slå klassiska disney filmer. Annan musik som gör mig glad eller snarare en låt till en väldigt bra serie som jag aldrig kommer att bli trött på : "Vänner" och låten är "I'll be there for you" med 'The Rembrandts'. Jag kan kolla på serien om och om igen om jag nu hade alla 10 säsonger utan att tröttna på den.

http://www.youtube.com/watch?v=t4bwU3U7Oo0&feature=related




Karaktärerna är från vänster: Ross,Rachel,Monica,Chandler,Phoebe,Joey . I serien så är det precis som själva namnet på den. Sex personer är vänner och det kan bråkas och det men i slutändan så är de alltid där för varandra och förblir "Vänner" .
Annan musik med andra artister som jag gillar är : Good Charlotte, Michael Jackson (R.I.P), Phil Colins, Bryan Adams, Byz, Chris Brown, Eminem, Greenday, Papa Roach m.m. Annat som får mig glad är mina vänner of Curse. Heidi, Sara, Evin, Therese, Moa. B, Moa.G, Lavin, Elin, Lena, Ronja, Evelina, Solvei, Linn, Viktoria, Jenny. Tack för att ni finns och gör mig glad :D Jag vill även tacka min stora syster Camilla .. tack för att du finns där för mig när jag vill prata och att du stödjer mig:) Nu ska ni få höra lite om vad som har hänt och det är följande: Jag har fått sommarlov och sommarjobbar nu med att rensa rabatter, kratta, sopa, bära tunga sopsäckar och slyröjning. Det låter jobbigt och visst det är jobbigt men jag får ju pengar för mödan och en fin solbränna om solen skiner:)
Jaja nu ska dra jag kommer att skriva mer sen
kram
tinalovesyou