Japp idag så har skoldagen varit kort . Jag började klockan 11.50 och det jag hade då var bild och lektionen slutade 13.30. Sen så hade jag metorstid 5 minuter efter lektionen hade slutat men det tar typ  minuter att gå från bilden till skolan igen men eftersom att jag hade cykel så gick det på 2 minuter. (Jag har bildlektion i norrbottensteaterbyggnaden och det ligger typ en  liten bit från skolan typ 5 minuter ifrån). Annars har jag inte gjort mycket annat varit hemma och tagit de lugnt suttit vid datorn och tvn.

Det finns inte i stort sett så mycket att att göra eller jo det finns ju de men problemet är att jag aldrig gör dom sakerna:/ Jag känner att jag borde komma ut lite mer men samtidigt e jag så trött efter skolan men det är egentligen ingen ursäkt. Jag ser fram emot när jag ska börja gymma på Actic fasst det lär nå ta ett litet tag eftersom att jag väntar på pengar. Eller jag har ju pengar men det är inte bara jag som betalar utan mamma och robert har lovat att betala en tredje del och min pappa en tredje del och jag en tredje del så jag väntar bara svar från pappa om när han kan betala.

En sak till också är att jag känner mig rätt ensam ibland när jag ser i stort sett alla runt omkring mig har en dom kan vara med mendan jag inte har någon. Det är ju dock olika för alla en del träffar ens själsfrände tidigt och en del senare så är det bara. Men jaja nog om det här får nhöra en dikt jag har skrivit:)

En kille som gillar dig , ser det goda i dig när du är arg. En kille som är vän med dig , lyssnar på dig när du vill prata. En tröstande kille tröstar dig när du är deprimerad och nere. En kille som bryr sig, ringer dig och frågar hur du mår. En kille som är romantisk , överaskar dig med rosor och choklad. En kille som älskar dig bryr sig inte om du är sminkad eller ej, han älskar dig hur du än ser ut.



PLUS HÄR KOMMER en video på en av de hetaste vampyrerna från Vampire Diaries och en bild

Längtar tills det börjar har hört att det skulle börja nu i höst men man vet aldrig:D


Igår!


Idag!

För att sammanfatta dagen så började det med Engelska som jag inte jag var så pigg på kände mig i stort sett som en vandrade zombie. Sen så hade jag svenska där det gick mycket bättre. Följande lektion var matte som bara är 40 minuter lång och som vanligt så var det genomgång som tog hela lektionen. Till lunch var det Chili Con Carne och efter det blev det till att spela kort i 10-15 minuter. Sen bar det av till idrotten och eftersom att det regnade så fick vi vara inomhus och ha idrott på hälsans hus. Man fick välja mellan en del olika saker att göra på idrotten och jag valde styrketräning plus att jag även tränade när kom hem efter idrotten. Sen har jag bara tagit det lugnt och varit barnvakt åt min lillasyster Saga medans mamma har varit på en föreläsning. Ja just nu ser jag på Austin Powers In Golmember.

Ja det var allt för mig vi syns
kram

tinalovesyou