Buonasera!

Helgen har varit ganska lugn, jag har fått sova mycket äntligen säger jag bara. Har sovit lite i veckan och därför har det varit skönt med helg.
 Igår har jag varit på hängnan och hjälpt mamma och sälja smycken. Fast det gick inte så där jätte bra men hon fick sålt ett par örhängen och det är ju alltid något. Plus att det var kallt som bara den. Sen for jag till pappa och jag fick stå och vänta på bussen i över 10 minuter i kyrkbyn och det hjälpte ju inte , fick ju stå och frysa. Sen när jag äntligen kom in till stan fick jag stå vänta yttligare 20 miunter på bussen och det blåste och var kallt... inte någon höjdare:/ 

När jag äntligen kom fram till pappa fick jag äta hamburgare istället för fisk och spenat och potatis * Smile*.
Till efterrätt blev det kladdkaka med vaniljvisp mums!

 Efter det blev det att se på Fångarna på fortet och sen spela Med Andra Ord som min stora syster Camilla och hennes pojkvän Andreas hade tagit med. Det blev två omgångar, jag var först i Camillas och Andreas lag och då vann vi. Sen var jag i Pappa och Birgittas lag den andra omgången och då vann vi. Jag vinner på vilket lag jag än är på (score).

Idag har jag chillat och nu lyssnar jag på klassisk musik: Mozart, Beethoven, Bach och Vivaldi. Plus att jag tränar inför italienska provet imorgon.

Och det tänker jag fortsätta med nu säger jag...
kram
arrivederci
tinalovesyou