Hej härliga sommar :D
Nu är det äntligen sommar och lov.. det känns konstigt att det redan är lov eftersom att det kändes som om jag just började 2:an. Och nu väntar 3 året i gymnasiet.. fan vad chill det kommer att bli .. att få gå på balen och sen springa ut ur skolan och känna nu har jag tagit studenten. Men det är ju ett år kvar men det kommer att gå snabbt det slår jag vad om.
Ska berätta vad jag gjorde från torsdag till söndag förra veckan

Torsdag
I torsdag var jag på gultzaudden för det var mentorsdag för all 2:or. det blev frågor om lärarna och bilder. Sen spelade vissa kubb och andra for därifrån. Sen till lunch så blev det kycklingsallad :D *Mums*. Sen gick jag till bilden för att bli klar med min bild som typ har  tagit hundra år att göra. Sen efter det gick jag på stan en liten stund. Efter detnär jag kom hem gick jag till stranden och tog mitt första dopp :D för att det var så varmt den dagen.

Fredag
På fredagen åkte jag in till kalix för att se när Evin och Sara tog studenten. Efter studenten följde jag med till töre och åt smörgåstårta och lite annat smått och gott :9 Jag tog sen bussen 21:55 på kvällen tillbaka till kalix.

Lördag
På lördagen tog jag bussen hem tidigt på morgonen. Sen låg jag och solade på stranden och badadelite plus att jag brände mig :D Sen chillade jag resten av dagen.

Söndag
I söndags så kom Petra och Johan över och åt hos oss. Middagen bestod av gratäng och kött med sallad och majonäs. Sen samma där tog jag det lugnt.

Nu i veckan har jag inte gjort så mycket.. imåndags var jag ute och gick på kvällen. Jag skulle egentligen sommarjobba då ( trodde jag ) för det visade sen att vi skulle börja nästa vecka. Det blev lite som ett problem för mig eftersom jag ska ner till Göteborg den 1 juli men det löste sig så jag får hela min lön och det roliga är då att jag får sova ut i veckan.

Tisdag
I tisdags solade jag  lite på balkongen och läste Harry Potter. Sen var jag och tränade på helex för första gången och det var ganska härligt :D Sen har jag chillat resten av eftermiddagen/kvällen.

Onsdag
Hände det inte mkt .. tog det i storst sett bara lugnt

Torsdag
I går var jag och tränade på helex och det gjorde så att min träningsvärk blev värre dagen efter.  Jag var med Ewe och Ronja ett tag men sen tog jag det bara det lugnt.

Fredag
Idag har jag träningsvärk som bara den .. särskilt i benen men annars är det okej. Jag var på stranden med Saga ett litet tag innan det kom moln.. sen har jag bara tagit det lugnt. Får se vad som väntar imorgon.. om det blir soligt blir det att sola annars vet jag inte :P
Idag bjuder jag på denna gamla härlig sommriga låt :D


kram
tinalovesyou
See ya!